Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Közlekedik a család" 2017-ben is

 

 

screenshot-2016-03-09-22.29.44..jpg

„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő

2017-ben is

 

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

1.2-skoda-rapid-spaceback.jpgA verseny fődíja egy 1.2 SKODA Rapid Spaceback személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A Tolna megyei, szekszárdi területi versenyre 2017. május 20-án 8:00 órától  -  15:00 óráig terjedő időszakban került sor a Tartsay Vilmos úton lévő TESCO parkolóban. 

A nevezett családok tagjainak két KRESZ tesztlapot kellett kitöltenie, majd a szülők egyike a gépjárművel vezetéstechnikai pályán teljesített feladatokat, párja elsősegélynyújtó alapismereteiről adott számot. Közben a gyermek és a szülők egyike ügyességi pályán kerékpároztak, valamint a kétkerekű kötelező felszereléseivel kapcsolatos feladatot teljesítették.

Az első öt helyezett család értékes díjakat vehet át. A győztes család képviseli megyénket 2017 június 10-11-én, az országos döntőn Budapesten, amelynek fődíja egy 1.2 SKODA Rapid Spaceback személygépkocsi. 

 

A mai nap eredményesen zárult, a következő eredményekkel:

8 család versenyzett.


1. helyezett Komlósi család dunaszentgyörgyi lakosok
2. helyezett Halász család hőgyészi lakosok

3. helyezett Ill család  szekszárdi lakosok

 

001.jpg

 

Gratulálunk a résztvevőknek!

tmbblogojpg_zold.jpg

Országos döntő

A családi vetélkedő országos döntője 2017. június 10-11-én kerül megrendezésre Budapest székhellyel.

A családok tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben és elsősegélynyújtás terén mérik össze felkészültségüket. A SKODA Rapid Spaceback bármely család megnyerheti, mely ismeri, és megfelelően alkalmazni is tudja a mindennapok biztonságos közlekedéséhez szükséges szabályokat.

Ha a versennyel kapcsolatban bővebb információra van szüksége, kérem olvassa el a versenyszabályzatot

nyeremenyauto.png

A főnyeremény(klikk a képre)

autosnagykoalicio.png orfk-obb.png skoda.png

001...jpg

kezdolapgombvilkek.jpg

_001megosztas2.jpg