Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Közlekedik a család" 2018-ban is

 

 

ismetautotnyrhet.jpg

Közlekedik a család

közlekedésbiztonsági vetélkedő

2018-ban is

kacs_fb_0014_szekszard.jpg

 

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

nyeremenyauto.jpgA verseny fődíja egy megújult SKODA RAPID FAMILY  személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A Tolna megyei, szekszárdi területi versenyre 2018. május 26-án 9:00 órától  -  14:00 óráig terjedő időszakban kerül sor a Tartsay Vilmos úton lévő TESCO parkolóban. 

A nevezett családok tagjainak két KRESZ tesztlapot kell kitöltenie, majd a szülők egyike a gépjárművel vezetéstechnikai pályán teljesít feladatokat, párja elsősegélynyújtó alapismereteiről ad számot. Közben a gyermek és a szülők egyike ügyességi pályán kerékpározik, valamint a kétkerekű kötelező felszereléseivel kapcsolatos feladatot teljesít.

Az első öt helyezett család értékes díjakat vehet át. A győztes család képviseli megyénket 2018 június 23-24-én, az országos döntőn Egerben és Miskolcon, amelynek fődíja egy megújult SKODA RAPID FAMILY személygépkocsi. 

 

versenykiiras.jpg

 

Országos döntő

A családi vetélkedő országos döntője 2018. június 23-24-én kerül megrendezésre az ORFK-OBB szervezésében.

A családok tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben és elsősegélynyújtás terén mérik össze felkészültségüket. A megújult SKODA RAPID FAMILY bármely család megnyerheti, mely ismeri, és megfelelően alkalmazni is tudja a mindennapok biztonságos közlekedéséhez szükséges szabályokat.

Ha a versennyel kapcsolatban bővebb információra van szüksége, kérem olvassa el a versenyszabályzatot

nyeremenyauto.jpg

A főnyeremény(klikk a képre)

autosnagykoalicio.png orfk-obb.png skoda.png

001...jpg

kezdolapgombvilkek.jpg

_001megosztas2.jpg