Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közlekedési Gyereknap Nagydorog Szivárvány Óvodában

Közlekedési Gyereknap Nagydorog

Szivárvány Óvodában és a Bátaszéki Óvodában

dscn3287.jpg

„Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni úgy,

hogy közben mégse fogy el.”

 

E nagyszerű idézettel kezdem a beszámolómat a mai napról, mert sokat kaptunk ma a szeretetből.

A közlekedésre neveléssel rendszeresen és folyamatosan kell foglalkoznunk már az óvodába járó gyermekekkel is a megelőző és oktató munka során, mert ez a témakör elég széles ahhoz, hogy ne csak egy-két alkalommal kerüljön feldolgozásra az oktatási-nevelési évben. Ezért rendszeres jelleggel megjelenünk óvodákban is foglalkozásokon, ahol játékos formában adjuk át a kicsiknek a közlekedés ismereteit.

Friss lendülettel és nagy szeretettel vártak bennünket a Nagydorogi Szivárvány Óvodában 2016. május 18-án délelőtt, majd másnap 19-én a Bátaszéki Óvodában, ahol egy előrehozott gyereknap keretében tartottunk közlekedési ismereti foglalkozást. Lelkesen készültek a gyerekek, akik közlekedési versekkel és énekekkel üdvözöltek bennünket csoportonként.  

Foglakozás keretében először megismerkedtek a fontosabb közlekedési táblákkal, majd ezt követően a friss, tavaszi napos időben az udvaron felállított ügyességi pályán tesztelhették a tudásukat és ügyességüket is. A rendőrségi eszközöket is megfoghatták, ki is próbálhatták.

Nagyon ügyesek voltak a kicsik, nagyok, nagyobbak. Csodálatos napot töltöttünk el velük, s a nagyon kedves óvó nénikkel, dadusokkal. Köszönjük szépen!

dscn3270.jpg

Képek

13267999_1102681626460959_4749255560661155612_o.jpg

Bátaszéki képek

001...jpg

kezdolap5.jpg

_001megosztas2.jpg