Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megyei Karos-forgalomirányító Verseny - 2017

 

 Megyei Karos-forgalomirányító Verseny

Tamási - 2017

 

screenshot-2015-05-15-16.18.52.png

 

Tamási 2017. Április 13-a délelőtt. Bár az autósok némelyike is kíváncsian szemlélte a 65-ös és 61-es sz. főút kereszteződésében irányító rendőröket, a gyalogosok közül sokan úgy meglepődtek, hogy nem is tudták, mit kellene csinálniuk. Karos-forgalomirányító versenyt tartott ugyanis a rendőrség, melyen 20 fő mérte össze tudását a megye összes kapitányságáról illetve a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományából. A résztvevő rendőröknek a megyei döntőn elméleti és gyakorlati tudásukról is számot kellett adniuk. Míg előbbin a KRESZ ismeretein, utóbbin a járművek összehangolt közlekedésén volt a hangsúly.

 

001.jpgAz első helyezett Krausz Péter r. főtörzsőrmester (Rk. Paks), a második pedig Noé Attila c. r. törzszászlós (Rk. Bonyhád) lett. A bronzminősítést pedig Kiss Boglárka r. törzsőrmester szerezte meg, aki a TMRFK Közlekedésrendészeti Osztály - Paksi Autópálya Alosztályáról érkezett.

 

 

 

Az eredmények alapján Krausz Péter képviselheti Tolna megyét az országos döntőn, melyet Hollókőn rendeznek meg 2017. június 7-9 között.

 

Gratulálunk a helyezetteknek és az összes versenyben résztvevőnek!

tmbblogojpg_zold.jpg

002.jpg

001...jpg

forgalomiranyitas2.jpg

_001megosztas2.jpg