Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Soha ne igyál, ha vezetsz

 

Soha ne igyál, ha vezetsz!

Don't drink alcohol and drive!

011.jpg neigyonalkoholt-havezet.jpg

ne-igyal2.jpgAz Európai Bizottság szerint a halálos európai közúti balesetek 25 százalékában játszik szerepet a felelőtlen alkoholfogyasztás, amely a fiatal járművezetők esetében fokozott kockázatot jelent.

hh.pngEl se hisszük, hogy itt a hétvége! Jelöljétek ki az e heti sofőrt és vezessetek józanon, hogy tovább tartson a buli.

 

8.jpgTudtad? Minél gyorsabb zene szól az autóban, annál agresszívabb a vezetésed. Egy kutatás szerint a techno zenét hallgató sofőrök kétszer olyan gyakran hajtottak át piroson és okoztak balesetet, mint a zene nélkül vezetők. Nálatok szól a zene a kocsiban?

1.jpgAutóval érkeztél a buliba, és nem szeretnél egész este egy ásványvizes üveget szorongatni? Próbáld ki az egyik legismertebb alkoholmentes koktélt, ami az 1930-as évek gyereksztárjáról kapta a nevét. Két deci gyömbér üdítőitalt keverj össze egy kevés gránátalma sziruppal, vagy áfonyaszörppel, és már kész is a hamisítatlan Shirley Temple!

3.jpg"Egy sör nem sör" - viccesen hangzik, mégis komoly következményei lehetnek! Találjuk ki együtt, hogyan utasíthatjuk vissza az efféle ósdi szövegeket.  Nektek mi a frappáns hárításotok erre?

 

alkoholkalkulator.jpg

Mobiltelefonodra is letölthető applikációk

 apple-iphone-logo.png android_logo_06.jpgwindows-phone-8-logo.jpg

sohaneigyalfacebookoldala.jpg

 

001...jpg

02..jpg

_001megosztas2.jpg