Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XVI. Tolna Megyei Polgárőr Nap - Bátaszék 2016

 

 XVI. Tolna Megyei Polgárőr Nap

 

2016 augusztus hatodik napján tartották meg a XVI. Tolna Megyei Polgárőr Napot Bátaszéken 

polgarorverseny--18-.jpg

A rendezvényen több mint ezer fő jelent meg, polgárőrök és családtagjaik. A megye polgárőreinek a napja színes programokkal, versenyekkel telt el.

Köszönetet mondtak, a mintegy 1500 polgárőrnek, akik 74 egyesületben végzik mindennap az önkéntes feladataikat.

Széles János, a TMPSZSZ elnöke köszöntötte a megjelent polgárőröket, megköszönte, hogy ismételten ilyen nagy számban megtisztelték ezt a napot, ami értük van. Sikeres évet zárt ismételten a szövetség. A közrend és közbiztonság érdekében az országban az első olyan település immár második éve Dunaföldvár, ahol szárazföldön, vízen és levegőben járőröznek a polgárőrök. Megköszönte a rendőrség, az önkormányzatok, katasztrófavédelem, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, további szervek együttműködését, mely minden évben kiváló.

Dr. Kovács Zoltán, rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a TMRFK rendészeti főkapitány-helyettese, a rendezvény fővédnöke köszöntötte a polgárőröket a TMRFK nevében is. Kiemelte, a közbiztonság érték. Megköszönte az elmúlt év munkáját és kéri, hogy a következő évben is tegyék meg, hiszen a közös érték akkor érték.

A polgárőrök napján többféle műsort nézhettek végig, közöttük rendőrségi technikai-, kutyás-, íjász bemutatók, környékbeli és helyi művészeti csoportok előadása,  és emellett a gyermekek is jól érezhették magukat a nekik szánt programokkal, játékokkal és Gazsó Miklós bohóc is tartott nekik előadást. 

polgarorverseny--19-.jpgDr. Kovács Zoltán rendőr ezredes átadta, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által adományozott „Közlekedés biztonság terén nyújtott kiváló munkájáért” elismerést Kökény András Istvánnak, a Sióagárdi Polgárőr Egyesület tagjának.

A képre kattintva, az nagyobbra vált

 

 

A nap folyamán több versenyben mérettethették meg magukat a megye polgárőrei. 

Gratulálunk az elismerésben részesülőknek, s minden egyes polgárőrnek, akik mindennap vigyáznak ránk!

 

002.jpg
 
kezdolapgombzoldkek.jpg